Skip to main content
Automatisering adviseur

Doe een stap naar de toekomst

OntdekAdvies aanvragen

De kans is groot dat u al langere tijd nadenkt over het automatiseren van uw logistieke processen. Net als dat u heeft kunnen zien wat de voordelen hiervan zijn geweest voor uw concurrenten. Inmiddels zijn er veel best practices bekend als het op automatiseren aankomt. Op kleine en grote schaal zijn tal van voorbeelden beschikbaar over vele besparingen die middels het (dieper) automatiseren van logistieke processen mogelijk is. Vela adviseurs helpen u graag met het benutten van deze mogelijkheden om ook de logistiek van uw organisatie naar de toekomst te brengen. Hierdoor kunnen organisaties beter omgaan met wisselende volumes en kunnen veel voorkomende ineffici├źnties tijdig herkend en opgelost worden.

Advies aanvragen

De uitgebreide en complexe kanten van automatisering

Meer dan veertig jaar geleden werden al de eerste onderdelen van het logistieke proces geautomatiseerd. Ondertussen bestaan er fulfillmentcentra waar meer dan 90 procent van de processen geautomatiseerd zijn. Dat betekent dat ook bekend is wat wel en wat juist niet werkt. Net als de knowhow over welke logistieke processen binnen uw branche geoptimaliseerd kunnen worden. Doordat het automatiseren van dergelijke processen zeer veel kennis vraagt, beveelt Vela uitsluitend adviseurs aan met jarenlange ervaring op het gebied van automatisering. Dit geeft u de kans om het volledige potentieel van het automatiseren van uw logistieke processen te benutten.

Van voorraadbeheer tot ERP: de expertise die uw bedrijf nodig heeft

Afhankelijk van de omvang van uw supply chain kunnen tal van automatiseringen verricht worden. U zult daarom altijd op een adviseur kunnen rekenen die in staat is de mogelijkheden van uw supply chain te herkennen. Dat betekent dat een adviseur ook de gebieden zal herkennen waar mogelijk de aanwezige kennis niet toereikend genoeg voor is. Door het ruime netwerk van automatisering adviseurs van Vela, zult u echter altijd kunnen rekenen op een samenwerking met een andere Vela adviseur waar deze kennis wel aanwezig is.

U kunt dan bijvoorbeeld denken aan ERP/SCM/WMS/TMS systemen. Maar ook aan automatische material handling of automatische identificatie. Waar u ook automatisering advies voor nodig heeft: Vela helpt u bij het vinden van de juiste specialist die niet alleen uw processen maar ook de techniek begrijpt.

De vijf voordelen van een Vela adviseur

Bent u van plan om via Vela advies in te winnen voor het dieper automatiseren van logistieke processen? Dan kunt u altijd rekenen op de vijf voordelen van een aan Vela gelieerde adviseur:

  1. Deskundig en onafhankelijk
  2. Zorgvuldig, integer en onpartijdig
  3. Mogelijkheid tot second opinion bij geschillen
  4. Vervanging door andere automatiseringsadviseur bij ziekte en/of overmacht
  5. Mogelijkheid tot samenwerking met Vela adviseurs uit andere disciplines

Bent u opzoek naar advies op het gebied van automatisering?

Neem dan contact met ons op!

Advies aanvragen