Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

 

De multimodaliteit op de Nieuwe Zijderoute - wat betekent dit voor u? 
Van Dinsdag, 26. November 2019
Tot Woensdag, 27. November 2019

european silk road summit

 

De opties op de Nieuwe Zijderoute worden steeds diverser. Naast treinen rijden nu ook vrachtwagens direct naar China, bovendien erkennen de havens het belang van hun rol als schakelpunt. De corridor tussen Europa en Azië wordt steeds meer een multimodale verbinding. 

Tijdens de derde editie van de European Silk Road Summit (voorheen het Zijderoute Congres) wordt deze multimodaliteit besproken in verschillende sessies. Een goed voorbeeld is de sessie 'Connecting the Ports', waar onder meer de havens van Rotterdam en Baku hun visie op de Nieuwe Zijderoute zullen delen.

De sessie 'Welke Modaliteit' draait om de vraag: wanneer neem je de trein? En welke andere opties bestaan ​​er? Onder andere witgoedfabrikant Electrolux zal hierover meepraten.

Ontmoet internationale verladers en logistiek dienstverleners

Wilt u deelnemen aan dergelijke discussies of gewoon luisteren naar deskundige sprekers van over de hele wereld? Schrijf dan in voor de summit en ontmoet internationale verladers en logistiek dienstverleners. We verwelkomen al deelnemers vanuit 19 verschillende landen. Bekijk de lijst van deelnemende partijen

Wacht niet te lang met registreren voor dit evenement. We verwelkomen elke dag nieuwe bezoekers.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten op 26 en 27 november in Venlo.

Vriendelijke groet, 

Nieuwsblad Transport

Locatie : De Maaspoort - Venlo
Contact : Kim de Vos Project Manager E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.