Bonum Consilium

 
    
   Charlotte de Bourbonlaan 40
      7242 BR LOCHEM
    +31 619 002 310
     
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.bonum-consilium.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

Als ondernemer weet u als geen ander dat de markt continue in beweging is en de eisen steeds groter worden. Door de digitalisering verandert de wereld om ons heen en heeft dat een groot impact op de bedrijfsvoering en dus ook op de supply chain organisatie. Producten dienen sneller de klant te bereiken en men verwacht een (nog) grotere beschikbaarheid. Bonum Consilum helpt bedrijven, zowel op strategisch/tactisch, maar ook op operationeel niveau om aan deze eisen te voldoen. Daar waar bedrijven voor tijdelijke inzet kiezen, externe expertise willen inzetten, dan wel om organisatorische verandervraagstukken in de logistieke organisatie beantwoord te willen zien.

Ter ondersteuning en antwoord te geven op de diverse vraagstukken heeft Bonum Consilium Zero Loss Journey op basis van het 0-1-100 principe ontwikkelt. Hierbij staat 0-1-100 voor: 0- Verliezen, 1- Team, 100- % Betrokkenheid.

Deze Zero Loss Journey bestaat uit de volgende ontwikkelde programma`s:

- Bonum Conslium Proces Optimalisatie Programma (BC-POP Proces) en

- Bonum Consilium Personeel Ontwikkelings Programma (BC-POP Personeel) voor professionalisering vaardigheden personeel

De programma`s kunnen zowel simultaan als afzonderlijk worden gevolgd/ ingezet. Zij zorgen ervoor dat de verliezen in proces alsmede verliezen van talent tot een minimum worden beperkt. Doelstelling is het genereren van WAARDECREATIE. 

Bent U benieuwd wat BC- POP voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.