(invalid contact id)

 
    (invalid contact id)
   (invalid contact id)
      (invalid contact id)
    (invalid contact id)
     (invalid contact id)
     (invalid contact id)
    (invalid contact id)
    (invalid contact id)
     (invalid contact id)

 

 

 

 

 

Onderscheidend in procesoptimalisatie

LOGICONS Optimalisatie van bedrijfsprocessen. De praktijkervaringen opgedaan bij multinationals zoals oa FORD Automotive, CANON Europe en DHL Global Forwarding zorgen voor een uitstekende basis om de gebruikte succesvolle methodieken ook toe te passen in andere werkomgevingen. U weet dat procesoptimalisatie nodig is, maar op welke wijze moet dit aangepakt worden en wat is de juiste wijze om te beginnen? Laat u adviseren en ondersteunen.

Wij zijn eerlijk in ons advies wat wel en niet kan of wat eventueel zelfs beter voor uw organisatie is. U bent soms beter geholpen met een van de specialisten uit het LOGICONS netwerk die vanuit eigen vakgebied een betere bijdrage kan leveren. De juiste persoon op de juiste plek.

Optimalisatie van bedrijfsprocessen

Optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met een heldere blik en gebruikmakend van de Lean Six Sigma methodieken worden de bedrijfsprocessen gecheckt. Een Quickscan geeft meestal al direct aanleiding om “laaghangend fruit” te kunnen plukken en snel zichtbaar kleine resultaten te behalen. Dit zorgt voor draagvlak binnen de afdelingen. Werkplekorganisatie is een methodiek die zorgdraagt voor sneller en efficiënter werken. Om de bedrijfsprocessen te verduidelijken is het beschrijven op een zeer eenvoudige wijze welkom. LOGICONS zorgt hiervoor en omdat het eenvoudig is kan dit ook simpel bijgehouden worden als er toch weer een aanpassing nodig mocht zijn vanwege nieuwe ideeën of oplossingen.

LogiConcept

U kiest doelbewust voor LOGICONS want als u gebruik maakt van het LOGICONCEPT Alle Servicelevels dan bepaalt u wat er wanneer gedaan wordt. LOGICONS heeft…..

  • ….enorm veel praktijkervaring in verandermanagement en procesoptimalisatie met duurzame borging
  • ….bij kleine maar ook grotere ondernemingen waaronder enkele multinationals
  • ….ervaring met Operations, Sales & Marketing, Logistics, Finance, Facility
  • ….aandacht voor betrokkenheid, samenwerking en succesvolle implementatie met de medewerkers
  • ….zorg voor optimale begeleiding tijdens het transitieproces

Met het LOGICONCEPT worden uw medewerkers betrokken bij de voorbereiding, de uitvoering en uiteindelijk ook de borging van de aangepakte werkomgeving. De processen helder en duidelijk krijgen voorr ieereen maar ook op een wijze waar iedereen volledig achter staat.

Het LOGICONCEPT is voor elk bedrijf toepasbaar. De manier van werken kent een bijzondere waardering omdat de mens meer dan met andere procesverbetertechnieken weer centraal komt te staan. De resultaten zijn uitstekend. Geen lange trajecten met veel leerstof maar no-nonsens praktijksessies die bewijzen dat het niet alleen anders moet maar ook anders kan. Dit wordt door iedereen ondervonden met uiteindelijk als resultaat dat het weer “ons bedrijf” wordt.

Interim Management

De vraagstukken die steeds uitdagender worden en waar binnen uw eigen onderneming de expertise ontbreekt kunnen door het interim management van LOGICONS worden opgepakt. De praktijkgerichte en op uw onderneming toegesneden oplossingen zullen zorgen voor aanpassingendie duidelijk zichtbaar zijn. De kennis en ervaring die in de rugzak zit biedt enorm veel mogelijkheden.