Logi-Consult

 
    Frans van Mook
   Zonneweilaan 19
      5261 AH Vught
    +31 (0)73 657 9277
     +31 (0)6 5318 5585
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.logi-consult.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Waarom valt de keuze op Logi-Consult?

Logi-Consult adviseert over de keuze van benodigde besturingssystemen en bij de invulling van deelonderwerpen zoals voorraadbeheer, productieplanning, goederenstroomanalyse en inrichting van magazijnen en distributiecentra. Succes door strategische aanpak Bij de integrale verbetering van logistieke processen staat het ontwerp van een passend logistiek concept centraal. Samen met de directie wordt, vanuit marktgerichte Customer service-eisen en vanuit de karakteristieken van de producten en van het proces, een inzichtelijk logistiek concept opgesteld.

Op basis daarvan adviseert en begeleidt Logi-Consult het bedrijf ten aanzien van de keuze van een adequaat assortiments-en voorraadbeheer, de aansturing van de productie, goederenstroom-analyses en inrichting van magazijnen en distributienetwerken en van de daarbij benodigde besturingssystemen.

Meer over Frans van Mook, eigenaar Logi-Consult

In zijn lange loopbaan bekleedde Frans van Mook diverse logistieke functies. Zo werkte hij bij Philips als Hoofd van de magazijnen in een groot Belgisch productiebedrijf, als Physical Distribution Manager bij Curver en als Logistiek Manager bij Philips Telecommunicatie. Bij Centraal Boekhuis en bij de Technische Unie was hij Directeur Logistiek. In 1995 richtte hij het adviesbedrijf Logi-Consult op en daarnaast in 1998 Logi-Search, Executive Search gespecialiseerd in logistieke functies. Frans van Mook was en is actief op logistiek gebied onder andere als docent bij de European Master Opleiding Logistics en bij de opleiding Logistics Management aan de Universiteit van Pretoria. Hij was voorzitter van de werkgroep “Logistiek in de Boardroom” van de vLM en voorzitter van de VeLA, de Vereniging van Logistiek Adviseurs.