van Looy group

 
    Henk Smits
   Princenhagelaan 11
      4813 DA Breda
    +32 (0)3 235 35 08
     +31 (0)6 5353 7180
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.vanlooy.com
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

De Van Looy Group is al 40 jaar uw betrouwbare en onafhankelijke partner.

Van Looy Group is sinds 1977 actief als multidisciplinair studiebureau gespecialiseerd in het conceptueel uitdenken, ontwerpen en realiseren van diverse logistieke centra. We doen dit vanuit een volledig onafhankelijke positie wat ons instaat stelt om meerdere concepten en oplossingsvormen te combineren om tot uw ideale oplossing. U heeft één aanspreekpunt die verantwoordelijk is voor begeleiding van uw project, deze persoon zal afhankelijk van uw vraag een multidisciplinair team samenstellen die u zal begeleiden bij de locatiestudie, het uitdenken van een concept tot aan de oplevering. Daarnaast verzorgen we ook de commisioning waardoor u zeker weet dat als wij klaar zijn, uw organisatie optimaal functioneert op de nieuwe of gerenoveerde locatie.

Logistieke basis

Van Looy Group start vanuit de logistieke basis, welke activiteit voert u uit en hoe kunnen we deze in de toekomst zo optimaal mogelijk invullen. Ons team van Logistieke specialisten helpt u graag bij dit traject. Door hun grote ervaring binnen diverse logistieke bedrijven, zijn zij zeer goed instaat om ook voor u verschillende concepten uit te werken, waarop u en uw directie een beslissing kan nemen.

Ontwerpen

Na het uitdenken van het logistieke concept, dient dit concept omgezet te worden naar een voorontwerp, definitief ontwerp en bestekken. Die precies vertellen aan de uitvoerende partijen hoe er gebouwd moet worden en aan welke eisen voldaan moet worden. Om dit voor u te verzorgen, zullen andere leden uit het multidisciplinaire team aangesproken worden als de Architect, HVAC -, Electra -, Brandbeveiliging -, stabiliteit -, en beveiliging- engineer. Het logistieke concept blijft hierbij leidend.

Aankoop, contracting

Na het uitdenken van het concept en ontwerp is aankoop de belangrijkste fase, hiermee gaat u bepalen of en hoeveel u af gaat wijken van het door u ontwikkelde concept en de materiaal keuzes die u hierbij gemaakt heeft. Wij staan u hierbij op technisch gebied bij terwijl u de onderhandelingen voert met de potentiele leveranciers. Op deze wijze krijgt u de meeste waarde voor het bestede bedrag en kunt u zichzelf verzekeren van succesvolle realisatie.

Waarom Van Looy Group?

De Van Looy Group heeft zich gespecialiseerd in het uitdenken van logistieke concepten en het ontwerpen en realiseren ervan. Door onze focus op dit vakgebied hebben we een grote klantenkring opgebouwd uit verschillende sectoren en zijn we de speler indien u denkt aan het optimaliseren van uw bestaande of uw nieuw te bouwen logistiek centrum of het hierbij gaat om Farmacie, voedsel, groothandel, e-commerce, detailhandel, post of pakketservices of anderszins.


De Van looy Group is al 40 jaar uw betrouwbare en onafhankelijke partner.