Slimstock B.V.

 
    Eric van Dijk
   Zutpenseweg 29 G1
      7418 AH Deventer
    +31 (0) 570 638 400
     
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    slimstock.com/nl/
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Onze missie: Supply Chains laten excelleren

Uw kennispartner op het gebied van forecasting en voorraadoptimalisatie Sinds de oprichting in 1993 is Slimstock gegroeid tot Europees marktleider in voorraadoptimalisatie met meer dan 600 klanten wereldwijd. Slim4, ons complete softwarepakket voor forecasting, demand planning en voorraadoptimalisatie, helpt onze klanten om de juiste voorraad op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen.


Praktische oplossingen & expertise

Slim4 is een onmisbare tool voor forecasting, demand planning, voorraadmanagement, sales & operations planning, promotiemanagement, productlevenscyclusmanagement, multi-echelon planning en order- en replenishmentoptimalisatie. Optimale resultaten benodigen echter niet alleen een tool van hoge kwaliteit, maar ook expertise, ervaring en kennis. Daarom bieden we met de Slimstock Academy een scala aan opleidingsmogelijkheden aan: van masterclass tot workshop tot interactieve game. De onderwerpen variëren van operationele voorraadbeheersing tot strategische voorraadoptimalisatie. Ook bieden we ondersteuning op projectbasis en professional services als coaching, analyses en de inzet van interim professionals. Daarnaast delen we onze kennis en ervaring tijdens internationale evenementen zoals workshops, kennissessies en beurzen.


Helder inzicht leidt tot resultaat

Samen met onze klanten brengen we de voorraadprocessen in kaart en stellen we realistische doelen. Met behulp van onze specialisten en Slim4 ben je in staat om:

  • Kosten te besparen door middel van voorraadverlaging
  • De servicegraad en dus de klanttevredenheid te verhogen
  • De kwaliteit van voorraadprocessen te verbeteren
  • De samenwerking met klanten en leveranciers naar een hoger niveau te brengen


Meer weten? Onze voorraadspecialisten staan u graag te woord.