2pal Palletconsult

 
    Wilar Hogenkamp
   Nehobolaan 1
      5865 AS Tienray
    +31 (0)6 1232 1783
     +31 (0)6 1232 1783
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.2pal.eu
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Wat is er zo belangrijk aan pallets?

Er circuleren meer dan een miljard pallets binnen Europa; hoeveel daarvan zijn van u of zijn eigendom van uw klanten of leveranciers? En hoeveel kost u dat per jaar? 2pal komt tegemoet aan de groeiende vraag naar aandacht voor een zeer belangrijk kostenaspect binnen de logistieke keten. Circa 10% van de Logistieke kosten heeft betrekking op pallets.

Pallets vormen een kritisch onderdeel binnen de totale goederenstroom, zonder pallets geen efficiënte opslag en vervoer. Voor storingsvrij geautomatiseerd verpakken, opslaan en verwerken worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van pallets. Goede pallets beschermen uw goederen en kunnen zelfs worden gebruikt als verkoop eenheid.

Jaarlijks worden in Europa meer dan 400 miljoen pallets in circulatie gebracht. Wat neerkomt op een investering van meer dan 2 miljard Euro. Tienduizenden tonnen oude pallets worden jaarlijks vernietigd. Analisten schatten dat ook pallet pools jaarlijks voor tientallen miljoenen Euro’s pallets verliezen. Verliezen die meestal door de gebruiker worden betaald. Pallets vormen duidelijk een belangrijke schakel in de logistieke processen vanaf de leveranciers van uw leveranciers tot aan de klanten van uw klanten.

2pal adviseert bedrijven hoe men het gebruik van pallets kan optimaliseren. Dit kan resulteren in een aanzienlijke kostenbesparing en toename van de winst.

2pal is uniek in Europa en levert een professionele dienstverlening, onafhankelijk, individueel en deskundig, bestaande uit:

  • Advisering
  • Project Management
  • Toegang tot pallet netwerken en informatie

Onze diensten zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.