Y-our

 
    Yves du Bois
   Bonairestraat 6
      2612 GZ Delft
    +31 (0)15 750 1040
     +31 (0)6 247 09 336
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.y-our.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

Emballage management en optimalisatie

Vol passie gaan wij voor onze opdrachtgevers aan de slag. Primair lossen wij met onze expertise problemen op, realiseren wij kostenreductie, efficiëntie en dat alles gericht op emballage management.

Optimale beschikbaarheid emballage

In de kern draait het bij emballage altijd om maximale beschikbaarheid tegen minimale pool omvang (bezit). Wij signaleren verbeterpunten, helpen bij de implementatie van verbeteringen en monitoren voor u het resultaat.

Inzicht in benodigde poolsize

In samenwerking met Systems Navigator heeft Y-our de Pool Size Simulatie tool ontwikkeld. Een kwantitatieve analyse tool om u inzicht te verschaffen in de optimale beschikbaarheid van emballage, tegen de laagst mogelijke kosten. De tool kan namelijk op basis van uw eigen data inzicht geven in de te verwachte benodigde beschikbaarheid in een bepaalde periode, en tegelijkertijd inzicht geven in de te verwachte tekorten en overschotten. Zie voor voorbeelden en meer informative www.y-our.nl/pool-size-simulatie.html.

EmballageManagment-dag

Naast voornoemde dienstverlening rondom emballage management, faciliteert Y-our jaarlijks de EmballageManagement-dag (EMD). Een dag vol inspiratie, interessante sprekers en vooral kennisuitwisseling. De EMD vindt jaarlijks in november plaats (zie voor meer informatie
www.emballagemanagement.nl).


Nieuwsgierig? Wij in ieder geval wel!

Aanvulling:

Y-our heeft grote stappen gezet met de ontwikkeling van de Y-CS tool ( voorheen pool size simulatie). Hieronder de leaflet.

 Leaflet Y CS tool 160809 page 001