IMG Logistic Consultancy & Management B.V

 
    Pieter 't Lam
   Maasstraat 8
      5284 NE Heesch
    +31 (0)6 4674 4810
     +31 (0)6 4674 4810
     
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    www.img-lcm.nl
     vCard

 

 

 

 

 

 

 

IMG Logistic Consultancy & Management

Het consultancy bedrijf bestaat al sinds 2003 als onafhankelijk bedrijf IMG Logistic Consultancy & Management B.V.. Het bedrijf is opgericht door Pieter ’t Lam, die hiervoor geruime tijd werkzaam is geweest in de chemische en farmaceutische industrie. De laatste tijd zich voornamelijk beziggehouden met logistieke vraagstukken op het gebied van gevaarlijke stoffen, integratie van het op batch niveau afwegen van chemicaliën in het primaire productieproces, distributie van bulk hoeveelheden vloeibare chemicaliën, spare parts en installatiematerialen.

Het resultaat hiervan is IMG Logistic Consultancy & Management B.V. dat zich in eerste instantie richt op de aandachtsgebieden; opslag (lay-out) en transport van gevaarlijke stoffen (vast, vloeibaar en intermediates) voor de chemische en farmaceutische industrie, de handling van gevaarlijke stoffen (afvullen en wegen) en de magazijnoptimalisatie (voorraadniveau en lay-out) voor productiebedrijven op het gebied van spare parts en installatiematerialen. De volgende stap is geweest om de activiteiten uit te breiden naar het aandachtsgebied food. Als laatste zijn de activiteiten op het gebied van retail toegevoegd.

Hiermee heeft IMG Logistic Consultancy & Management B.V. zich tot een sparringpartner, adviseur, ontwikkelaar en implementeerder op een aantal gebieden ontwikkeld. Daarnaast kan tevens als interimmanager de implementatie van de wijzigingen en/of optimalisatie worden verzorgd.

Pieter ‘t Lam is de grondlegger van IMG Logistic Consultancy & Management B.V. Na de studies Chemie aan de Hogere Technische School (Hengelo, OV) en Bedrijfskunde (specialisatie Logistiek management) aan de Radboud Universiteit (Nijmegen, Gld.) heeft Pieter vele jaren bij grote bedrijven als Philips en Akzo Nobel gewerkt. Rode draad door zijn carrière zijn logistiek, gevaarlijke stoffen, project management en executive management.

De ruim 20 jaar ervaring in gevarieerde omgevingen past Pieter sinds 2003 bij IMG Logistic Consultancy & Management B.V. toe om tailormade oplossingen te maken voor Uw problemen. Pieter denkt niet in patronen en structuren maar in problemen en oplossingen. Immers, iedere opdracht is uniek en verdient de meest geschikte oplossing.