Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Speeddaten met NDL – leden en RPPC – leden

5 maart -11:30 - 12:30

Fysieke netwerkbijeenkomsten en beurzen zijn momenteel een groot gemis op de agenda. Om die reden hebben NDL en RPPC de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst voor onze leden op vrijdag 5 maart 2021 om 11.30 uur. Een leuke en laagdrempelige manier om contacten te leggen, bij te praten, kennis te delen en afspraken te maken!

Rotterdam Port Promotion Council en NDL hebben veel met elkaar gemeen. Beide promotieorganisaties hebben als doel om ladingstromen aan te trekken, samen met hun leden. Daar waar NDL zich inzet om Nederland als Europese logistieke hub in het buitenland te promoten, doet RPPC dat met een focus op de Rotterdamse haven. De organisaties komen elkaar dan ook vaak tegen op internationale beurzen en handelsreizen en werken ook geregeld samen in het belang van de leden. Een mooi voorbeeld is het Nederlandse paviljoen tijdens de China (Shenzhen) International Logistics and Supply Chain Fair, waar onder andere RPPC en NDL de organisatie van verzorgden.

Netwerken
Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij leden van RPPC en NDL zoveel mogelijk met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar de volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een leuke en laagdrempelige manier om contacten te leggen, bij te praten, kennis te delen en afspraken te maken.

Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van RPPC en NDL. VeLA-leden nemen onder de noemer VeLA-lid deel, dus niet onder de eigen bedrijfsnaam.

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
11:30 - 12:30