Laden Evenementen

« Alle Evenementen

vLm-congres – Humanisering in de logistiek

9 maart 2022 -08:00 - 12:00

Update: 15 november 2021:

Het congres is vanwege de nieuwe coronamaatregelen van 12 november 2021 verplaatst naar 9 maart 2022; Nederlandse Logistiek Prijs uitreiking gaat (in aangepaste vorm) door – meer informatie volgt nog.

—————————————————————————————————————————————————————————————–

𝙐𝙞𝙩𝙜𝙚𝙡𝙞𝙘𝙝𝙩: 𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙯𝙤𝙚𝙠 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙜𝙚𝙡𝙪𝙠 – Logistiek Management Congres ‘Humanisering in de logistiek. Is werkgeluk het wondermiddel voor de toekomst?’

Tijdens dit congres op 9 maart van 8.00 – 12.00 uur zoomen we met onze twee dagvoorzitters en onze tafelexperts in op verschillende onderzoeken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat medewerkers die gelukkiger zijn op hun werk productiever, socialer, creatiever, innovatiever en minder gestrest zijn.

Zo doet onze tafelexpert 𝙅𝙚𝙣𝙣𝙞𝙛𝙚𝙧 𝘿𝙞𝙟𝙠𝙨𝙩𝙧𝙖 onderzoek naar millenials in een detacheringsomgeving. Wat maakt dat zij blijven of juist weggaan?

“De sector vraagt steeds meer om profielen waarbij de persoonlijke kwaliteiten meer aanwezig zijn. Zo zien wij duidelijk terug dat niet-analytische kwaliteiten van medewerkers gevraagd worden, maar zeker ook sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, waarbij empathie, omgaan met weerstand en betrokkenheid steeds belangrijker worden. Daarbij hebben we te maken met de nieuwe generatie Y (millennials) die een steeds groter deel van het personeelsbestand vormen. Deze generatie heeft duidelijk andere kenmerken en drijfveren dan de generatie ervoor. Om deze generatie te kunnen werven en voor langere tijd aan de organisatie te kunnen binden, is humanisering binnen deze sector essentieel.”

Meer weten over haar onderzoek? Jennifer deelt graag haar kennis tijdens het congres!

U bent van harte welkom op  9 maart in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Meld u aan via: https://bit.ly/3C2D2iC

𝘔𝘦𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳: 𝘛𝘦𝘮𝘱𝘰 𝘛𝘦𝘢𝘮

Gegevens

Datum:
9 maart 2022
Tijd:
08:00 - 12:00