Skip to main content

Matthijs de Kleine en Sjef Ruhu

Expertises (samen met zijn collegae bij DENC)

In Contact

DENC is een multidisciplinair architecten- en ingenieursbureau en integraal dienstverlener op het gebied van huisvesting en vastgoed. Vanuit de vestigingen in Bussum, Den Haag, Oisterwijk en Maastricht realiseren zij projecten voor werken, winkelen, wonen en welzijn.

DENC staat voor Design Engineering & Contracting, een integrale benadering voor uw bouwproject. Deze efficiënte ‘Total Engineering’ methode levert naast  een mooi en functioneel ontwerp ook een helder en efficiënt proces en een snelle doorlooptijd. U hebt het gemak van één professioneel aanspreekpunt vanaf de allereerste schetsen en locatie studies tot en met oplevering en nazorg.

Onder leiding van één van onze ervaren projectmanagers verzorgt DENC het complete ontwerp, de vergunningsaanvragen, de technische uitwerking, de aanbesteding en de uitvoeringsbegeleiding. Naast volledige projecten, levert DENC losstaande diensten voor architectuur, planontwikkeling, projectmanagement, constructies, interieur, installatietechniek en logistiek.

De afdeling Logistiek Advies ondersteunt bedrijven bij het verbeteren en ontwerpen van logistieke en productieprocessen. Voor de vertaling van het bedrijfsproces naar gebouwontwerp bent u bij DENC aan het juiste adres.

Referenties

Terug naar alle leden