Skip to main content

Ingrid de Graaff

Ik focus mij op mens en proces en vertaling van werkvloer naar senior-management en andersom.

Expertises

In Contact

Supply Chain Matters waar ik mij op richt zijn:

  • Interim management
  • S&OP and S&OE
  • Demand en Supply Planning
  • Order management (Customer Service)
  • Inventory en Distribution management
  • Systeem implementatie (Functioneel)

Supply Chain is een breed gebied. Mocht het specifieke gedeelte waar je ondersteuning in zoekt hier niet genoemd zijn dan maak ik graag tijd om te luisteren of ik je vraagt kan invullen.

Diensten

Ik ben Ingrid de Graaff (1964) en na een schat aan ervaring te hebben opgedaan in dienst van diverse grote, internationale, matrix organisaties, heb ik de stap gezet om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Mijn ervaring heb ik opgedaan door het zelf uitvoeren van operationele taken, via de rol van key-user bij een SAP implementatie heb ik processen en systemen leren inrichten, optimaliseren en met die kennis op zak ben ik gegroeid naar leidinggevende op verschillende posities. Ik ben APICS CSCP en CLTD gecertificeerd, een waardevolle aanvulling op mijn praktijkervaring.

Mijn kracht ligt in het vertalen van strategie naar operatie, van management naar de werkvloer, van de werkvloer naar management. Dit laatste wordt vaak overgeslagen vanwege het zicht vanuit de helikopter die het management heeft. Zonde, er is zoveel te halen uit de kennis van jullie mensen op de werkvloer!

Referenties

     

Terug naar alle leden