Skip to main content

Onno van Capelleveen

Expertises

In Contact

DPA Professionals levert snel en zeker de beste specialisten voor tijdelijke opdrachten en complexe vraagstukken o.a. binnen de disciplines Supply Chain, Finance, Legal, Compliance en IT. Daarvoor hebben we 1.600 eigen mensen en een uitgebreid netwerk zelfstandigen beschikbaar. Die we via effectieve selectie koppelen aan opdrachtgevers. We mogen veel top 500-bedrijven en andere toonaangevende organisaties tot ons opdrachtgeversbestand rekenen.

DPA Professionals focust op gericht gekozen specialismen, waarin we excelleren. De belangrijke gemene deler is de cultuur. Die is sterk gericht op eigentijds werkgeverschap en persoonlijke groei. We bieden professionals alle ruimte voor ontwikkeling, met onder meer externe opleidingen, onze eigen DPA Academy en kennis-events.

DPA Professionals is een beursgenoteerde onderneming en is opgericht in 1992 als DPA Audit Detachment. Het bedrijf kreeg in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Na het samengaan met de Nederlandse Interim Groep in 2011 voegden zich nog andere bedrijven bij de groep.

R e f e r e n t i e s

Terug naar alle leden