Skip to main content
E-commerce adviseur

E-commerce heeft de logistieke wereld getransformeerd

OntdekAdvies aanvragen

De afgelopen twintig jaar is er een wervelwind door de logistieke wereld gegaan met de komst van e-commerce. Waar voorheen van lange levertijden en overwegend manueel werk sprake was, is ondertussen het tegenoverstelde werkelijkheid. Pakketjes moeten steeds sneller verzonden worden, net als dat retouren effici├źnter verwerkt dienen te worden.

Deze continue stroom van zendingen zorgt voor extra veel complexiteit. Voor kleine en grote organisaties heeft e-commerce dan ook voor een scala aan vraagstukken gezorgd. Vraagstukken waar Vela e-commerce adviseurs zich al jarenlang mee bezighouden en binnen diverse branches al oplossingen voor hebben aangeleverd.

Advies aanvragen

Van verpakkingsmaterialen tot fulfillment

Doordat bedrijven ondertussen op dusdanig grote schaal orders verzenden, zijn er veel best practices waarop een adviseur het advies kan baseren. Dit zorgt ervoor dat nadat de situatie geanalyseerd is, sneller een praktisch advies gegeven kan worden. Van het slimmer en goedkoper verpakken van producten tot het automatiseren van de logistieke processen. Afhankelijk van uw branche en specifieke knelpunten of kansen, kunnen de bij Vela aangesloten e-commerce adviseurs u van kennis voorzien. Of dat nu voor verpakkingsmaterialen, warehousing of supply chain optimalisatie is.

Een e-commerce adviseur om mee te groeien

Steeds vaker zien wij dat snelgroeiende bedrijven een adviseur voor langere tijd inschakelen om ook tijdens groeispurten het management van advies te kunnen voorzien. Omdat e-commerce zijn piekmomenten kent, bijvoorbeeld tijdens feestdagen, is het stand-by houden van een logistiek e-commerce adviseur onmisbaar. Doordat het netwerk van Vela adviseurs tot de hoeken van de wereld reikt, kunt u ook gebruikmaken van de expertise van adviseurs binnen andere disciplines. Dit geeft uw bedrijf de kans om iedere logistieke groei aan te kunnen. Dus ook wanneer binnen korte tijd duizenden orders de deur uit moeten of als u de verpakkingskosten wilt verlagen.

De vijf voordelen van een Vela adviseur

Kiest u om een Vela partner in te schakelen om uw bedrijf te laten adviseren op het gebied van e-commerce? Dan kunt u rekenen op de vijf volgende voordelen van een Vela adviseur;

  1. Deskundig en onafhankelijk
  2. Zorgvuldig, integer en onpartijdig
  3. Mogelijkheid tot second opinion bij geschillen
  4. Vervanging door andere e-commerce-adviseur bij ziekte en/of overmacht
  5. Mogelijkheid tot samenwerking met Vela adviseurs uit andere disciplines

Bent u op zoek naar een e-commerce logistiek adviseur?

Neem dan contact met ons op!

Advies aanvragen