Skip to main content
Lid worden

Aansluiten bij de VeLA

Ontdek

Het lidmaatschap van de VeLA staat open voor adviesbureaus die onafhankelijk advies uitbrengen op het gebied logistiek en supply chain. Het adviseren is de economische hoofdactiviteit van het bureau.

De VeLA kent ook een geassocieerd lidmaatschap. Dit lidmaatschap staat open voor hen die affiniteit met de doelstellingen van de VeLA hebben, maar niet (volledig) aan de gewone lidmaatschapseisen voldoen. Om de onafhankelijkheid van de leden te kunnen blijven waarborgen kunnen leveranciers in beginsel geen (geassocieerd) lid van de VeLA zijn.

Wilt u lid worden of bent u benieuwd naar de meerwaarde van de VeLA voor u? Vul onderstaand contactformulier in en u ontvangt een uitgebreid digitaal informatiepakket. Het bestuur beslist bij haar eerstvolgende bijeenkomst over de aanvraag van uw lidmaatschap.

In 2019 bedraagt de contributie € 242,50 per jaar voor éénmansbureaus en € 485,00 per jaar voor bureaus met meer dan één medewerker.

Stuur een mailtje naar info@vela.nl of bel met 06-51 84 41 46 en u ontvangt onze digitale informatiemap over het lidmaatschap.