Skip to main content
Training & Opleiding

Ruime kennis van alles wat met supply chain en logistiek te maken heeft

OntdekAdvies aanvragen

Wanneer u een personeelslid de kans wilt geven zichzelf bij te scholen op het gebied van supply chain of logistiek is het waardevol om dit door een specialist te laten doen. Een dergelijke specialist beschikt namelijk over de praktijkervaring die de cursist in staat stelt de geleerde lessen direct toe te passen. Daarom worden alle trainingen die via de Vela partners worden aangeboden door trainers die zelf uit de sector komen. Hierdoor krijgt de cursist de kans om met praktijkvoorbeelden kennis te maken die bij een gemiddelde supply chain of logistiek opleiding vaak niet naar voren zouden komen. Alle trainingen worden gegeven door bevoegde trainers met extensieve supply chain en logistiek ervaring.

Advies aanvragen

Van warehousing tot het implementeren van veranderingen binnen complexe supply chains

Niet iedere opleiding, cursus of training sluit even goed aan op de benodigde kennis van een potentiële student. Daarom werkt Vela met verschillende partners om u met de partner te koppelen waarmee deze kennis wel kan worden geleerd. Op basis van uw leerdoelen (of die van uw personeelslid), kunnen wij u daarom koppelen met de geschikte partij om de opleiding, training of cursus te geven. Dat onze partners een divers kennisgebied beheersen, is te merken aan de specialisaties van de trainers. Zo kunt u bij Vela terecht voor alles wat met supply chain en logistiek te maken heeft. Van de toepassing van informatietechnologieën binnen de supply chain tot warehousing.

Les van bevoegde trainers uit de sector

n tegenstelling tot veel reguliere opleidingen komen de Vela partners rechtstreeks uit de sector en kunnen zij dan ook hun ervaring gebruiken om praktisch les te geven. In de wereld van logistiek is er veel theorie aanwezig over de wijze waarop bepaalde processen uitgevoerd dienen te worden. Traditioneel neemt een student van een opleiding afscheid met vooral de theoretische kennis aan boord. Bij Vela aangesloten trainers bieden studenten de praktische handvaten om deze theorie daadwerkelijk om te zetten in de praktijk. Via een op-maat ontworpen opleiding of training maar ook middels een business case.

De vijf voordelen van een Vela adviseur

Mocht u ervoor kiezen om een training, opleiding of business case via een van onze partners te volgen, kunt u rekenen op de vijf volgende voordelen van een Vela partner;

  1. Deskundig en onafhankelijk
  2. Zorgvuldig, integer en onpartijdig
  3. Mogelijkheid tot second opinion bij geschillen
  4. Vervanging door andere trainer/opleider bij ziekte en/of overmacht
  5. Mogelijkheid tot samenwerking met Vela adviseurs uit andere disciplines

Op zoek naar een vakkundige opleidingspartner?

Neem dan contact met ons op!

Advies aanvragen