Skip to main content
Warehouse adviseur

Waarom het inschakelen van een ervaren warehouse adviseur zichzelf terugverdient

OntdekAdvies aanvragen

Voor het (her)ontwerpen van een magazijn dat het best aansluit op uw bedrijfsactiviteiten is het inschakelen van externe expertise verstandig. De aanleiding voor het ontwikkelen van een nieuw of bestaand magazijn kunnen per organisatie sterk uiteenlopen. Het kan gaan om het uitbreiden van de bestaande opslagcapaciteiten maar ook om het maken van interne effici├źntieslagen of het verlagen van de opslagkosten.

Wat de reden ook is: het inwinnen van advies door een ervaren warehouse adviseur zorgt ervoor dat u het maximale uit uw magazijn haalt. Hierdoor kunnen we samen nieuwe kansen zien en deze mogelijkheden benutten.

Advies aanvragen

Los bekende knelpunten op met passend advies

Van het verhogen van de productiviteit tot het verhogen van de mate waarin de juiste aantallen op het juiste tijdstip geleverd worden. Binnen een magazijn kunnen tal van optimalisaties gedaan worden om het resultaat te verhogen. Het herkennen en benutten van deze optimalisaties is lang niet altijd op basis van interne kennis mogelijk. Daarom is het inschakelen van extern advies betreffende uw magazijn, in welke fase dan ook, de manier om dergelijke optimalisaties te realiseren.

Adviseurs met ruime ervaring op het gebied van magazijnen

Op basis van de kenmerken van uw bedrijf en magazijn kunnen wij u met een adviseur in contact brengen die over de ervaring beschikt om u van passend advies te voorzien. Indien wij meerdere adviseurs met overeenkomende vaardigheden binnen ons netwerk kunnen aanbevelen, kunt u zelf de adviseur voor uw magazijn selecteren. Mocht uw situatie adviseurs uit verschillende logistieke disciplines vereisen, kunt u natuurlijk ook op Vela rekenen.

De vijf voordelen van een Vela adviseur

Indien u besluit om voor uw magazijn een Vela adviseur in te schakelen, kunt u altijd rekenen op de vijf volgende voordelen;

  1. Deskundig en onafhankelijk
  2. Zorgvuldig, integer en onpartijdig
  3. Mogelijkheid tot second opinion bij geschillen
  4. Vervanging door andere magazijn-adviseur bij ziekte en/of overmacht
  5. Mogelijkheid tot samenwerking met Vela adviseurs uit andere disciplines

Wilt u een expert inschakelen voor uw warehouse?

Neem dan contact met ons op!

Advies aanvragen