Skip to main content
Interim management

Een specialist wanneer uw bedrijf dat nodig heeft

OntdekAdvies aanvragen

Het is onmogelijk om als organisatie alle kennis in huis te hebben. Niet ieder specialisme hoeft altijd aanwezig te zijn om als organisatie effectief te kunnen ondernemen. Als een specifiek specialisme tijdens een periode vereist is en dit niet intern gevonden kan worden, bied het inschakelen van een interim manager uitkomst. Hierdoor kan een organisatie op de momenten wanneer het echt nodig is profiteren van externe inzichten door een specialist met branchespecifieke ervaring.

Advies aanvragen

Profiteer van de kennis en het netwerk van een Vela adviseur

Interim management biedt op de eerste plek een specialisme op tijdelijke basis dat niet (voldoende) intern aanwezig is. Dat is niet alles, want een gemiddelde Vela adviseur kan aanzienlijk meer voordelen bieden dan alleen kennis. Een goed voorbeeld hiervan is het netwerk dat veelal gevuld is met specialisten actief in verschillende branches. Mocht een adviseur kansen zien die tot op heden onbenut blijven, is de adviseur in staat de juiste specialisten aan te bevelen om deze kansen te benutten.

Van lijnverantwoordelijke tot crisis of projectmanager

Interim management in de supply chain kent veel verschillende invullingen. Daarom houden we bij Vela een breed netwerk specialisten aan met uiteenlopende expertises. Voorbeelden hiervan zijn interim management op het vlak van;

  • Crisismanagement
  • Projectmanagement
  • Lijnverantwoordelijke
  • Gedetacheerde specialisten
  • En nog veel meer.

Wat voor specialist u ook zoekt: bij Vela brengen we u graag in contact met de specialist die uw organisatie nodig heeft. Een extern paar ogen kan namelijk voor nieuwe kansen zorgen die mogelijk anders onbenut zouden blijven!

De vijf voordelen van een Vela adviseur

Kiest u voor een Vela adviseur om uw supply chain effectiever in te richten of te optimaliseren? Dan kunt u rekenen op de volgende vijf voordelen van een Vela adviseur!

  1. Deskundig en onafhankelijk
  2. Zorgvuldig, integer en onpartijdig
  3. Mogelijkheid tot second opinion bij geschillen
  4. Vervanging door andere interim manager bij ziekte en/of overmacht
  5. Mogelijkheid tot samenwerking met Vela adviseurs uit andere disciplines

Bent u opzoek naar een ervaren interim-manager?

Neem dan contact met ons op!

Advies aanvragen