Skip to main content
Ontwerp & Advies

Inzicht in potentiële verbeteringen binnen uw bedrijf

OntdekAdvies aanvragen

Een ervaren adviseur heeft het vermogen om kansen te herkennen. Doordat een gemiddelde Vela adviseur binnen een groot aantal branches ervaring heeft, is de kans aannemelijk dat veel van de mogelijke optimalisaties al bekend zijn. Daarom is het inschakelen van een adviseur, bijvoorbeeld voor het verbeteren van de prestaties, een goede keuze. Adviseurs kunnen namelijk hun kennis uit eerdere projecten direct toepassen. Dit kan leiden tot innovatieve oplossingen of de toepassing van best practices binnen de branche. Deze inzichten worden vervolgens gedeeld en stellen de opdrachtgever in staat om met een praktisch plan, eventueel in samenwerking met de adviseur, de prestaties te verbeteren.

Advies aanvragen

Adviseurs met brede techniek- en proceskennis

Indien u op zoek bent naar een adviseur om uw bedrijf op meerdere vlakken te laten adviseren, bestaat de kans dat de expertise van een enkele adviseur niet toereikend genoeg is. Vanwege het grote netwerk van Vela adviseurs hoeft dit geen probleem te zijn. Wij motiveren de adviseurs namelijk om, wanneer het nodig is, met andere adviseurs samen te werken. Dit betekent dat er geen onderdeel van de logistieke bedrijfsvoering is waar Vela u niet van het juiste advies kan voorzien. Van strategische bedrijfsplanning tot het verbeteren van de operationele bedrijfsprocessen.

Van ontwerp tot uitvoering

Onze adviseurs beschikken over de capaciteiten om uw bedrijf ook na het principiële advies verder te helpen. Als u bijvoorbeeld een adviseur heeft ingeschakeld om uzelf te laten adviseren over het verbeteren van de operationele bedrijfsprocessen kunt u kiezen om dit advies zelf uit te voeren. U heeft echter ook de mogelijkheid hier een specialist voor in te schakelen, bijvoorbeeld via de adviseur of een andere Vela partner. Hierdoor kunt u zich blijven richten op de dagelijkse bedrijfsvoering terwijl een specialist het advies uitvoert.

De vijf voordelen van een Vela adviseur

Bent u van plan om een Vela adviseur in te schakelen? Van ontwerp tot advies: met een Vela adviseur kunt u rekenen op de volgende voordelen;

  1. Deskundig en onafhankelijk
  2. Zorgvuldig, integer en onpartijdig
  3. Mogelijkheid tot second opinion bij geschillen
  4. Vervanging door andere (ontwerp)adviseur bij ziekte en/of overmacht
  5. Mogelijkheid tot samenwerking met Vela adviseurs uit andere disciplines

Op zoek naar vakkundig advies?

Neem dan contact met ons op!

Advies aanvragen