Skip to main content
Supply chain adviseur

Haalt u het maximale uit uw supply chain?

OntdekAdvies aanvragen

Binnen uw bedrijf zal zonder twijfel voldoende expertise aanwezig zijn om uw supply chain van begin tot eind uit te voeren. Toch is de kans groot dat veel kansen nog niet benut zijn. Veel voor de hand liggende optimalisaties kunnen voor een insider gemist worden. Juist daarom is het inschakelen van extern supply chain advies onmisbaar. Hierdoor worden potentiële optimalisaties herkend en benut. Dit stelt uw organisatie in staat om op ieder aspect van de supply chain effectiever te werk te gaan met eventuele kostenbesparingen en efficiëntieslagen als gevolg. Bij Vela aangesloten adviseurs adviseren u graag omtrent ieder aspect dat met de supply chain te maken heeft. In welke branche dan ook.

Advies aanvragen

Optimalisatie van de volledige keten

Doordat de gemiddelde keten steeds uitgebreider wordt, is het optimaliseren van processen zonder op een ander vlak waarde te verliezen steeds complexer. Het is daarom van groot belang om tijdens dergelijke optimalisaties de complete keten inzichtelijk te krijgen en hierdoor het overzicht te behouden. Mocht een optimalisatie een negatieve invloed hebben op een ander onderdeel van de keten kan dit vervolgens direct worden aangepakt. De supply chain adviseurs die wij aanbevelen beschikken dan ook over jarenlange ervaring binnen diverse branches. Dit stelt onze adviseurs in staat om branche-specifieke kennis correct toe te passen.

Van netwerk optimalisatie tot benchmark analyses van de keten

Vanwege de diversiteit en complexiteit van de moderne supply chain werken wij met een groot netwerk van adviseurs. Het kan daarom voorkomen dat we per onderdeel een andere adviseur aanbevelen om u van passend advies te voorzien. Dit stelt u in staat om het volledige potentieel van uw supply chain te benutten.

De vijf voordelen van een Vela adviseur

Kiest u voor een Vela adviseur om uw supply chain effectiever in te richten of te optimaliseren? Dan kunt u rekenen op de volgende vijf voordelen van een Vela adviseur!

  1. Deskundig en onafhankelijk
  2. Zorgvuldig, integer en onpartijdig
  3. Mogelijkheid tot second opinion bij geschillen
  4. Vervanging door andere supply chain-adviseur bij ziekte en/of overmacht
  5. Mogelijkheid tot samenwerking met Vela adviseurs uit andere disciplines

Wilt u een supply chain adviseur inschakelen?

Neem dan contact met ons op!

Advies aanvragen