Skip to main content
Transport adviseur

Jarenlange ervaring met transport binnen uw branche

OntdekAdvies aanvragen

Bij Vela brengen we opdrachtgevers in contact met adviseurs uit ons brede en diverse netwerk. Door dit netwerk zo divers mogelijk in te richten, kunnen we voor vrijwel iedere branche een specialist vinden die uw transport optimaliseert. Dat wil zeggen dat extensieve knowhow aanwezig is van de best practices op het gebied van transport binnen uw branche. Hierdoor kunnen onze specialisten opdrachtgevers van waardevolle kennis voorzien waar daadwerkelijk resultaat mee kan worden geboekt.

Advies aanvragen

Advies voor ieder onderdeel van de keten

Voor welk onderdeel van transport u ook advies zoekt: Vela brengt u in contact met de adviseurs die over de benodigde kennis beschikken. De volledige transportcyclus, van warehousing tot de aflevering, valt binnen het kennisveld van (een van) de adviseurs. Bent u op zoek naar het optimaliseren van de retourstromen voor een B2C-markt? Dan brengen wij u graag in contact met een adviseur met ruime ervaring op het gebied van retouren en de bijbehorende processen. Zoekt u juist een expert voor het sneller laten doorstromen van reparaties of verzendingen? Ook dan kunt u rekenen op de expertise van Vela adviseurs.

Een nieuwe kijk op alledaagse problemen

Zit u al lange tijd met een knelpunt waar u of uw personeel niet meer uitkomt? Een verfrissende kijk van buitenaf kan tot nieuwe inzichten leiden. Doordat Vela adviseurs een divers palet aan ervaring in huis hebben, kunnen ze op basis van best practices veel voorkomende knelpunten omzetten tot een effici├źntie. Deze vernieuwde kijk draagt tevens bij aan het herkennen van optimalisaties. Zo komt het vaak voor dat een optimalisatie die voor de hand ligt alleen door een buitenstaander herkend kan worden. Binnen welke branche uw organisatie ook actief is, Vela weet precies welke adviseurs in staat zijn u van passend advies te voorzien. Van opslag tot aflevering, voor B2B alsook voor B2C, inclusief de retour en reparatiestromen.

De vijf voordelen van een Vela adviseur

Van plan om van het transport advies van Vela adviseurs gebruik te maken? Dan kunt u profiteren van de vijf volgende voordelen van een Vela erkende adviseur;

  1. Deskundig en onafhankelijk
  2. Zorgvuldig, integer en onpartijdig
  3. Mogelijkheid tot second opinion bij geschillen
  4. Vervanging door andere transport-adviseur bij ziekte en/of overmacht
  5. Mogelijkheid tot samenwerking met Vela adviseurs uit andere disciplines

Benieuwd naar de transport expertise van Vela adviseurs?

Neem dan contact met ons op!

Advies aanvragen