Eduard Meiler

Logistiek Interim Management & Consultancy

Expertises

In Contact

Eduard Meiler is meer dan twintig jaar werkzaam in de sector en heeft in die tijd enorm veel  hands-on ervaring opgebouwd. Door zijn werk als adviseur bij TLN (8 jaar) en in operationele managersrollen bij bedrijven als DHL en BAX Global (8 jaar), kan hij putten uit zowel theorie als praktijk. Expert in optimaliseren en afstemmen van Supply Chains, reorganiseren van transport, aansturen van logistieke operaties en efficiency realiseren in warehouses.

Kracht: complexe processen optimaliseren en kostenbesparingen doorvoeren. Grip en controle krijgen op de operationele aansturing. Voorraden verlagen en de servicegraad verhogen.
Sinds 2008 werkt Eduard onder de vlag van EdInterim. EdInterim levert interim en projectmanagement in veranderende organisaties. Andere diensten zijn consultancy, bedrijfsdoorlichting en ontwikkelen van innovaties.

Interim opdrachten als Operations Manager, Logistiek Manager, Manager Transport en Distributie, Inkoper Transport en Adviseur Supply Chain heeft Eduard Meiler zeer succesvol ingevuld. Onder andere  bij toonaangevende organisaties als Agrifirm, Geodis, Royal FrieslandCampina, TNT, PostNL, Rijkswaterstaat, EVO en GVB.  Bij opdrachten die EdInterim heeft uitgevoerd, is de investering ruim terugverdiend. De tevredenheid van de klanten is zeer hoog.
Bij consultancy vraagstukken kan EdInterim onafhankelijk en objectief uw bedrijf integraal doorlichten, processen  analyseren, optimaliseren en implementeren. EdInterim voert projectleiderschap uit en leidt complexe veranderingstrajecten in dynamische omgevingen.

Diensten

EdInterim biedt onder meer de volgende diensten:

• Interim Management
• Advies & Consultancy
• Begeleiding Tender trajecten
• Verzorgen opleidingen en trainingen

Referenties

Terug naar alle leden