Skip to main content

Hans van de Sande

Hans is Interim Supply Chain Professional die samen met de organisatie de lijnen uitzet en de afgesproken doelstellingen weet om te zetten in resultaten.

Expertises

In Contact

Mijn inzet is erop gericht om de kennis en ervaring binnen de organisatie te bundelen en draagvlak te creëren voor betrouwbare, effectieve en efficiënte processen.

Met mijn bedrijfskundige opleiding aan de TU in Eindhoven en jarenlange ervaring ben ik in staat om een brug te slaan tussen de verschillende bedrijfsfuncties.

Uitgebreide kennis en ervaring betreffende Supply Chain Management, Inkoop, Forecasting en S&OP, Productie planning, Warehousing en Distributie bij zowel productie bedrijven als groothandel (FMCG),

Inzetbaar als lijnmanager én projectmanager,

Scherpe analyse en focus op het verbeteren en borgen van bedrijfsprocessen,

Een brede kennis en ervaring met optimalisatie van ERP systemen en processen

Open communicatie, toegankelijk, integer en doorzettingsvermogen.

Diensten

Kernwoorden:
Supply Chain Management, Logistiek, Inkoop, Forecasting, S&OP, (Shop Floor) Planning, Warehousing, Distributie, Operations Management, World Class Operations, Lean, APICS CFPIM, Projectmanager, Lijnmanager, Proces Improvement, Brown Paper, Bedrijfskunde, Inventory Management, SAP, Dynamics AX/NAV, JDA, Continuous Improvement, SscolP-model

Referenties

Terug naar alle leden