Skip to main content

Teun Bontes

Besturen en managen van de operationele processen als inkoop, planning, warehousing en transport is de kracht van Teun

Expertises

In Contact

Al meer dan 35 jaar beweegt Teun Bontes zich binnen de Supply Chain. De kennis van de processen tussen leverancier en klant is opgedaan in meerdere productieorganisaties. De kracht ligt hem met name in het besturen en managen van de operationele processen inkoop, planning, warehousing en transport. Naast de operationele processen is er veel ervaring opgedaan in strategische en tactische vaardigheden. Met name de implementatie van S&OP biedt bedrijven de mogelijkheid om op middellange termijn een betere sturing te realiseren.

 

Als interim Supply Chain Manager beweegt Teun zich als een spin in het web en is gesprekspartner voor andere disciplines in de organisatie. Bij de uitvoering van de opdracht is verbinding zoeken tussen de diverse disciplines belangrijk voor de realisatie van een optimale Supply Chain organisatie die ook daadwerkelijk de organisatie kan ondersteunen. Ontzorgen is hierbij van belang zodanig dat de processen binnen de organisatie ongestoord kunnen functioneren.

 

Ook kunnen er projecten binnen de Supply Chain worden ondersteund, uitgevoerde projecten zijn o.a.: heroriëntatie planmethodiek, implementatie Slim4, outsourcing vraagstukken ….

 

Belangrijke elementen in de uitvoering zijn: Pragmatisch, hands on, coaching, resultaat, KPI-ontwikkeling, waarde creatie

 

Projecten gerealiseerd bij o.a.: Friesland Food; Stegeman, Van der Meulen meesterbakkers, Dawn Foods, Continental Candy Industries, ………

 

Voor meer informatie zie website www.scoperesult.nl en linkedin profiel.

Diensten

  • Ondersteuning opzetten projecten Supply Chain
  • Heroriëntatie planmethodiek
  • Implementatie Slim4
  • Outsourcing vraagstukken

Referenties

Terug naar alle leden